FOTO! Colaborare între Inspectoratul de Poliție Județean și Direcția pentru Protecția Copilului pentru o mai bună intervenție în cazurile de abuz, neglijare sau exploatare a copiilor

Astăzi, 13 martie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani și Direcția Generală de Asistență Socială au încheiat un protocol de colaborare pentru asigurarea unei intervenții bine coordonată în cazurile de abuz, neglijare sau exploatare a copiilor sau altor persoane aflate în situații vulnerabile.

Scopul protocolului este acela de a operaționaliza intervenția interinstituțională, prin mobilizarea tuturor resurselor disponibile atunci cand situația o impune.

Printr-o bună cooperarea între instituții, constând în schimb de informații și colaborare în cadrul anchetelor, se pot preveni sau identifica și interveni de urgență, cazurile în care există suspiciuni că sunt încălcate drepturile persoanelor vizate, pentru ca acestea să primească protecția și sprijinul de care au nevoie în situații dificile, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean Botoșani.

Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani a revenit la programul normal de vizită

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *