Scandal în plină stradă, la Botoșani! Au fost chemați polițiștii

Un scandal în plină stradă a avut loc sâmbătă, pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. O persoană a cerut ajutorul Poliției Locale pe motiv că este agresată verbal.

„La fața locului au identificat cele două persoane, având în vedere că numitul C.G. continua să adreseze injurii a fost sancționat contravențional conform Legii nr. 61/1991 cu amendă în cuantum de 500 lei”, precizează Poliția locală.

Ce făcea un bărbat în cimitirul Pacea

Un bărbat a stârnit indignarea botoșănenilor care au mers, sâmbătă, 9 martie, la cimitirul Pacea pentru a aprinde o lumânare la mormintele celor plecați dintre noi. Oamenii au chemat Poliția Locală când au văzut că omul nu se potolește.

Bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice și călca pe morminte. Văzând că nu îl pot potoli cu vorba bună, oamenii au cerut ajutor.

„Patrula poliției locale a surprins o persoană aflată sub influența alcoolului, care călca pe morminte, provocând indignarea persoanelor aflate în incinta Cimitirului Pacea, care a fost sancționată contravențional. Pentru fapta sa, cetățeanul a fost sancționat cu amendă în cuantum de 500 lei, potrivit prevederilor HCL nr. 138/2020, totodată a fost îndepărtat din zonă”, precizează Poliția Locală.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *