Victima accidentului de la Zăicești se întorcea de la spital de la Iași. Suferea de o boală grea

Victima accidentului de la Zăicești de marți după amiază se întorcea de la spital de la Iași. Femeia, în vârstă de 63 de ani, este din localitatea Vorniceni și suferea de o boală grea. La momentul producerii accidentului, Victoria Rădăcină se întorcea spre casă, alături de fiul său.

La un moment dat, băiatul a oprit mașina, iar femeia a coborât și, nu se știe din ce motiv, a traversat neregulamentar strada, fiind lovită în plin de autoturismul Audi, condus de un tânăr de 28 de ani din Bălușeni.

Botoșăneanca a suferit leziuni extrem de puternice, încât echipele de descarcerare nici nu au putut să o resusciteze.

Știrea inițială

O nouă tragedie rutieră a avut loc, marţi, la Botosani. O femeie a murit după ce a fost lovită de o maşină. Accidentul a avut loc pe drumul care leagă Botoşaniul de Iaşi, pe raza localităţii Zăiceşti.

O femeie de 73 de ani a fost lovită în plin de un autoturism Audi, Victima a murit pe loc. Imagini cutremurătoare se puteau vedeam imediat după producerea evenimentului, pe şosea.

Corpul neînsufleţit al victimei era întins pe asfalt, în timp ce peruca acestuia a rămas pe parbrizul maşinii implicate în accident.

Condiţiile de producere a accidentului sunt cercetate acum de poliţiştii de circulaţie aflaţi la faţa locului.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *