Șofer tras pe dreapta de polițiștii botoșăneni. A primit o amendă de 2.000 lei

În cadrul activităților desfășurate în acest weekend, pe raza județului Botoșani au fost confiscați peste 9 metri cubi de material lemnos, pentru care persoanele care îl transportau nu dețineau documente legale, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Astfel, la data de 11 martie 2024, în jurul orei 04:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul județean DJ 291B, în comuna Dersca, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 47 de ani, din județul Suceava, care transporta peste 5 metri cubi de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că datele înscrise pe avizul de însoțire a mărfii nu corespundeau cu realitatea faptică, întrucât acesta avea trecută pe documente o cantitate mult mai mică de material lemnos.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar materialul lemnos care nu se regăsea pe documente a fost supus confiscării.

Sancțiuni de 22.000 lei și bani confiscați, în urma unor razii, pe timpul nopții, în discotecile și barurile din Botoșani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *