FOTO Sală de sport de 2 milioane euro, cu tribună cu 102 de locuri, inaugurată într-o comună din Botoșani

O sală de sport, de aproximativ 2 milioane euro, a fost inaugurată, duminică, în comuna Dângeni, din județul Botoșani. La eveniment au participat, alături de primarul comunei Dângeni, Claudiu Ilaș, și autorități din județ.

Slujba de sfințire a fost oficiată de mai mulți preoți. Finanțarea sălii de sport din Iacobeni a fost asigurată de Compania Națională de Investiții, lucrările fiind executate de societatea comercială Simion Tehnoconstruct SRL Botoșani.

”Investiția va avea menirea de a oferi copiilor și tinerilor din comuna Dângeni un loc modern pentru practicarea sportului. Sala este dotată cu toate materialele necesare pentru obținerea de performanțe sportive, mai ales că Dângeniul este o adevărată pepinieră de campioni. Felicitări tuturor pentru această importantă realizare, mai ales că nu foarte multe comune din județul nostru se pot lăuda cu o astfel de investiție!”,a declarat Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Sala de sport de la Iacobeni este dotată cu: teren multifuncțional cu suprafață de joc sintetică; tribună cu 102 de locuri;  vestiare cu dușuri și grupuri sanitare; cabinet medical; parcare exterioară.

De asemene, este dotată cu toate materialele necesare pentru obținerea de performanțe sportive, mai ales că Dângeniul este o adevărată pepinieră de campioni.

La manifestarea au participat și medaliați olimpici, campioni mondiali, europeni sau naționali la canotaj și haltere originari din Dângeni. Este vorba de Ioana Strungaru (Crăciun), Mădălina Hegheș, Georgiana Alondra Iacob, Vasilică Honciuc,  George Vacariu,  Adelina Florina Vezeteu, Cucereve (Avădănei) Iulia Maria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *