FOTO Petrecerea copiilor Pro Vita la Botoșani! „Nu pot exprima în cuvinte bucuria și emoțiile pe care le-am trăit”

A doua ediție a petrecerii copiilor Pro Vita Botoșani a avut loc, în cadrul Lunii pentru viață. Evenimentul a fost organizat de Parohia „Nașterea Maicii Domnului” Pacea. Au participat în jur de 50 de copii Pro Vita și câțiva dintre frățiorii acestora, dar și în jur de 40 de mămici, dintre care două însărcinate. Cel mai mare copil Pro Vita are 13 ani si cel mai mic copil are 4 luni in burtica mamei sale.

„La aceasta petrecere, i-am sarbatorit pe copiii care au niste mame minunate, luptătoare și biruitoare, care indiferent cate greutati au intampinat in timpul sarcinii, au dat nastere acestor copii dragalasi si astazi se bucura de acestia. I-am sarbatorit pe de o parte pe toti copiii Pro Vita, iar pe de alta parte pe 6 dintre acestia, care sunt nascuti in aceasta perioada: Andrei 1 an, Rafael 6 ani, Daniel 9 ani, Nectarie 8 ani, Anastasia 9 ani si Andreea 9 ani. Copiii au fost foarte entuziasmati de spațiul de joacă Zuzzy Kids, care a gazduit petrecerea, de mascotele care i-au incantat chiar de cand au pasit in acest spatiu de joaca si pana la finalul petrecerii, de animatorii care i-au tinut mereu activi. S-au bucurat de tort, de pizza si mai ales de cadourile minunatesi surprizele pe care oamenii cu suflet mare le-au pregatit cu atata generozitate si dragoste. Unii dintre copii, au primit cate 2-3 cadouri. Nu pot exprima in cuvinte bucuria si emotiile pe care le-am trait atat eu, cat si copiii si mamele care au participat la aceasta petrecere Pro Vita si bucuria revederii”, a mărturisit preoteasa Ana Maria Macuc.

Aceasta a fost impresionată de cadourile oferite de oamenii cu suflet mare, care au ținut să fie aproape de acest eveniment.

„Mi-am dorit foarte mult ca fiecare copil sa primeasca un trening nou vesel si-o pereche de adidasi, iar fetitele, in plus, o rochita deosebita, dar cand am primit cadourile de la dv , am ramas impresionata ca cei mai multi ati daruit pungi de cadou arhipline in care ati pus foarte multe hainute, jucarii, rechizite, dulciuri. Cu siguranta toate cadourile au costat peste 20.000 lei, daruri pe care dv le-ati oferit in atat de repede si ati dovedit, din nou, ca daca oamenii sunt uniti pot face lucruri marete. Fiecare punga de cadou de la dv mirosea a dragoste, eu asa am simtit…. Dragostea si bucuria dv cu care ati oferit aceste daruri atat de frumoase, acestor copii dulci si minunati”, a spus preoteasa.

Copiii s-au jucat, veseli si entuziasmati, in spatiu de joaca, de care nu se mai puteau dezlipi. La mijlocul petrecerii am avut si o surpriza din partea d-nei prof Simona Breşug de la Europe Dance Gym care a venit si a bucurat copiii cu cateva flash-mob uri. Sarah, unul dintre copiii Pro Vita, a interpretat cu vocea ei superba si gingasa ,melodia ” Doua inimi”, dupa care, fiica protesei Macuc  a interpretat melodia „ De ziua ta mamico” si imediat copiii au oferit mamicilor, ca semn de pretuire si recunostinta, cate o floare, un martisor personalizat cu poza familiei si o calda imbratisare. Fiecare familie a primit cate o icoana si un tablou canvas cu poze de cand erau copiii bebelusi si inclusiv de la petrecerea Pro Vita de anul trecut, de pe 10 ianuarie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *