A patra ediție a Cupei de Rafting Cornișa va avea loc în toamnă. Se fac deja înscrieri

A patra ediție a Cupei de Rafting Cornișa, etapă a circuitului Rafting Euro Cup, va avea loc în toamnă, la Cornișa Aqua Park Botoșani, fiind organizată sub patronajul International Rafting Federation, au anunțat reprezentanții Cornișa Aqua Park. Evenimentul va avea loc în perioada 13- 15 septembrie 2024, iar cei interesați se pot înscrie deja la Cornisa Rafting & Kayaking Euro Cup 2024.

Este singurul parc din Europa de Est. Cel mai apropiat de noi este în Slovacia. Mai sunt în Belgia, Londra, cel mai mare din Europa, unul în Olanda şi unul la Viena. Vom aduce aici echipe din afara ţării şi a Europei, care vor ajunge aici pentru competiţii. Anul viitor împreună cu Cornişa ne pregătim să organizăm o Cupa Europeană de rafting aici”, spunea Mihai Mareş instructor internaţional, Asociaţia Profesională de Rafting.

Canalul pentru rafting are o lungime de 280 de metri, cu o diferenţă de nivel de 5 metri. Vizitatorii care nu vor senzaţii atât de “intense”, se pot plimba pe lacul de agrement cu hidrobicicletele sau cu bărcile.

„Lecție” dată de un tânăr din Botoșani în autospeciala poliției: Sclavule, dacă-ți *** una, cazi jos! Botoșăneanul a injurat non-stop în drumul spre spital și secție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *