FOTO Botoșăneanul care a suferit arsuri în urma exploziei din apartament, transportat la Iași cu elicopterul SMURD

Elicopterul SMURD a fost chemat, astăzi, la Botoșani, pentru a-l prelua pe bărbatul care a suferit arsuri în urma incendiului de la Săveni. Ambulanța aeriană a aterizat pe terenul de la Sala Sporturilor din Săveni, pentru a-l transporta la un spital de specialitate din Iași.

Două persoane, o femeie de 74 ani și un bărbat de 70 de ani, au suferit arsuri după ce în balconul apartamentului s-a produs o explozie, urmată de incendiu. Evenimentul a avut loc, într-un bloc din orașul Săveni.

”La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Stației Săveni, cu o autospecială de stingere, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Săveni, dar și două ambulanțe SAJ. În sprijin au fost trimise și ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și elicopterul SMURD de la Iași”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani.

Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că cele două victime erau scoase din interior de către echipajele medicale. Femeia a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD și transportată la Spitalul Județean Botoșani.

Incendiul a fost stins în limitele găsite. Cauza probabilă, scăpări de gaze de la o butelie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *