FOTO Un pompier a găsit un portofel cu bani în parcarea subterană din Botoșani. A mers la Poliție

Un pompier botoșănean a fost, astăzi, în locul potrivit, la momentul potrivit. Marius Ionuț Cesane, sergent major în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani, a găsit un portofel cu bani și un card lângă roata unei mașini ce se afla în parcarea subterană de la Big.

L-a luat și l-a predat la Poliția municipiului Botoșani, susțin reprezentanții ISU Botoșani.

Povestea începe cu o vizită în piață, acolo unde acesta voia să cumpere flori pentru persoanele dragi din viața sa. S-a oprit în parcarea subterană, iar când a coborât, a văzut un portofel căzut lângă roata din spate. L-a deschis, crezând că va găsi în interior documentele care să îl ajute să găsească proprietarul. I-a aflat doar numele, scris pe un card: Ștefania. Așadar, c[utăm o doamnă cu acest nume, care și-a pierdut, astăzi, portofelul ce conținea un card și o sumă de bani. Vrem să îi spunem că portmoneul a fost predat Poliției Municipiului Botoșani, unde trebuie să se prezinte pentru a-l recupera. Pe colegul nostru, sergent major Marius Ionuț Cesane, care astăzi își sărbătorește și ziua de naștere îl felicităm pentru gestul său și îi uram un sincer La mulți ani!”, au scris pe Facebook reprezentanții ISU.

Ulterior, femeia și-a recuperat portofelul de la polițiști.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Doctorița din Botoșani care a ales să profeseze în orașul natal, nu în clinici universitare: Mi-am dorit să fiu alături de familie, mai ales că este un oraș liniștit

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *