Un botoșănean a început să tragă de portierele mașinilor parcate în zona stadionului. Motivul pentru care a fost dus direct la spital

Un botoșănean a început să tragă de portierele mașinilor parcate în zona stadionului. El a fost observat de polițiștii locali miercuri după-amiază, după ce o persoană a sunat la Poliția Locală și a cerut ajutor din cauza comportamentului ciudat al bărbatului.

O patrula s-a deplasat pe Calea Națională – zona Stadion – unde a identificat un bărbat care trăgea portierele autoturismelor parcate în zonă, încercând să le deschidă. Polițiștii locali au procedat la legitimarea persoanei, însă au constatat că starea de sănătate nu permite inițierea unui dialog, motiv pentru care a solicitat sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, fiind parcursă procedura internării la Secția de Neuro-psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență ,,Mavromati” Botoșani”, precizează Poliția Locală.

Reprezentanții spitalului au precizat că bărbatul este cunoscut ca având probleme de natură psihică.

Un botoșănean a fost prins în timp ce bătea o femeie în Centrul Istoric

Un botoșănean a fost prins în timp ce bătea o femeie în Centrul Istoric. Nefericitul incident a avut loc joi, 7 martie, în jurul orei 03.44. Polițistul local din Dispecerat a văzut totul pe camerele de supraveghere și a  direcționat patrula auto în Centrul Istoric.

Pe una din camerele de supraveghere  se vedea cum un bărbat agresa fizic o femeie.

„La fața locului polițiștii locali au identificat cele două persoane, l-au sancționat contravențional pe bărbat, iar pe femeie au îndrumat-o să se adreseze Poliției Municipiului Botoșani pentru a depune o plângere penală împotriva agresorului”, precizează reprezentanții Poliției Locale.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *