Un bărbat a dat de necaz la Stânca. Ce a pățit la controlul polițiștilor de frontieră

Un bărbat a dat de necaz în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca. Miercuri, 06 martie a.c., în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control, la volanul unui ansamblu rutier format din autoutilitară și semiremorcă, ambele înmatriculate în România, un cetățean al R. Moldova, în vârstă de 39 de ani.

Bărbatul a prezentat la control documentele printre care şi polița de asigurare obligatorie tip carte verde pentru autoutilitara cu care se deplasa.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date specifice s-a constatat că autoutilitara nu figurează ca fiind asigurată, documentul prezentat fiind fals. Conducătorul auto a declarat că a preluat documentele de la firma la care este angajat, a verifcat ca polițele de asigurare să fie valabile, fără a avea cunoștință că una dintre acestea nu este autentică. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material sub semnătură privată și uz de fals, la finalizare urmând a se lua măsurile legale care se impun”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Google New Urmareste-ne pe Google News

O femeie din Botoșani, mama a trei copii, are nevoie urgent de sânge. Mirela trece printr-o suferință cumplită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *