Tânăr din Botoșani, drogat și fără permis, prins de polițiști după o urmărire

Un tânăr din județul Botoșani, drogat și fără permis de conducere, a fost prins de polițiști după o urmărire. Tânărul de 27 de ani, din Copălău, circula, miercuri, pe drumul județean D.J. 208H, în comuna Copălău, iar polițiștii i-au efectuat semnal de oprire deoarece circula cu viteză peste limita legală, însă conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia cu autospeciala de poliție, pe o distanță de aproximativ un kilometru, când, în urma semnalelor acustice și luminoase transmise de polițiști, conducătorul auto a oprit în afara părții carosabile.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit identitatea conducătorului auto în persoana unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Copălău, precum și faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult decât atât, tânărul avea un comportamnet suspect, motiv pentru care a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța canabis. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice care vor stabili cu exactitate prezența în organism a unor substanțe interzise. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis și conducere sub influența substanțelor psihoactive”, precizează reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

O femeie din Botoșani, mama a trei copii, are nevoie urgent de sânge. Mirela trece printr-o suferință cumplită

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *