Managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani: Contractele de prestări servicii pentru asistenți sunt la secțiile care nu s-au regăsit în memorandum

Conducerea Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani va angaja asistenți medicali cu contracte de prestări servicii doar pe secțiile care nu s-au regăsit în memorandum.

Medicul Monica Adăscăliței, managerul Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, a declarat că angajările sunt pe perioadă determinată, până în momentul în care vor fi scoase la concurs posturile respective, tot prin memorandum. Cele două posturi de asistet medical cu contract de prestări servicii sunt pentru Secția Medicală II:

Contratele de prestări servicii sunt la secțiile care nu s-au regăsit în memorandum. Faptul că medicii șefi au susținut că nu-și pot acoperi graficul, plus că la nivelul secției respective, negăsindu-se în memorandum, nu am putut scoate posturile la concurs, motiv pentru care, pentru a rezolva o problemă tranzitorie până la un eventual concurs, s-a găsit această soluție pentru a sprijini secția Medicală II. Medicala II este în acest moment cu această problemă. Pe celalte secții sunt posturi la concurs prin memorandum iar la secțiile care nu s-au regăsit în memorandum și au această problemă era singura variantă, contractele de prestări servicii, Nu reușim să detașăm dintr-o secție în alta pentru a acoperi secția deficitară, pentru că toate secțiile sunt deficitare la nivelul spitalului, iar foarte mult personal medical este în concediu medical, cu probleme medicale severe”, a precizat Monica Adăscăliței.

Contractele sunt valabile timp de șase luni, iar fiecare asistent va câștiga 5.500 lei/lună.

Noi percheziţii făcute, astăzi dimineaţă, la Botoşani. Acuzaţii de evaziune fiscală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *