FOTO Două persoane, un bărbat și o femeie, prinse cu droguri pe o stradă din municipiul Botoșani

Un echipaj de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani a depistat, marți, două persoane care aveau asupra lor substanțe vegetale mărunțite cu miros înțepător, susceptibil a avea efect psihoactiv.

Cele două persoane, respectiv un bărbat și o femeie, au fost observate în zona străzii Primăverii și în apropierea parcului Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, controlul corporal preventiv efectuat asupra lor scoțând la iveală substanțele menționate.

”Jandarmii au întocmit în cele două cazuri acte de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de droguri de risc pentru consum propriu, în conformitate cu prevederile Legii nr.143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.
Actele procedurale vor fi înaintate către instituția competentă, în vederea continuării cercetărilor, împreună cu substanțele vegetale găsite în urma controlului și un dispozitiv de mărunțit (grinder)”, a declarat Dan Izotov, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Tot mai mulți tineri drogați ajung la Urgențe. Reprezentanții Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani vor să redeschidă Compartimentul Post Cură de la Psihiatrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *