Un apreciat medic, profesor universitar, va susține o conferință la o biserică din Botoșani. Credincioșii, așteptați în număr cât mai mare

Un apreciat medic, profesor universitar, va susține o conferință la o biserică din Botoșani, iar credincioșii sunt așteptați în număr cât mai mare la eveniment. Prof. univ. dr. Vasile Astărăstoae, medic primar anatomie patologică și medicină legală, va fi prezent duminică, 17 martie, începând cu ora 17.00, la Biserica Vovidenia din municipiul Botoșani.

Aici va avea loc conferința „Demnitatea la sfârșitul vieții”, evenimentul fiind organizat de Protopopiatul Botoșani, Departamentul Provita.

Vasile Astărăstoae a fost președinte al Colegiului Medicilor din România și fost rector al Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, dar și membru al mai multor organizații științifice naționale și internaționale.

În perioada 1997-1998 a fost director al Direcției Sanitare Județene Iași, iar din 2001 este director al Institutului de Medicină Legală Iași.

Vasile Astărăstoae este membru fondator a șase ONG-uri (Fundația Soros pentru o societate deschisă, Asociația pentru sănătate, Alianța Civică Iași, Șanse egale pentru femei, ARAS, Grupul pentru Dialog Social-Iași).

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *