A picat Facebook! Utilizatorii au fost dați afară din cont și nu se pot reloga

A picat rețeaua de socializare Facebook. Utilizatorii au fost dați afară din cont și nu se pot reloga.

Rețeaua de socializare Facebook pare să sufere de o pană masivă marți după-amiaza, utilizatorii raportând probleme atât cu contul de Facebook, cât și cu accesul la Facebook Messenger.

Nici instagram nu poate fi accesat. Până la ora 18:00 au fost raportate peste 300.000 de întreruperi de către utilizatorii Facebook şi peste 47.000 de cei ai Instagram, potrivit Downdetector.

„Suntem conştienţi că oamenii se confruntă cu dificultăţi în accesarea serviciilor noastre. Lucrăm la asta acum”, a declarat Andy Stone, purtătorul de cuvânt al Meta, într-o postare pe platforma de social media X.

Cea mai mare întrerupere globală a durat 7 ore. În octombrie 2021, platforma lui Mark Zuckerberg a cunoscut o întrerupere globală record, care a durat șapte ore. O persoană din interior a afirmat că întreruperea, care a afectat Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger, a dus la o pierdere de venituri estimată la 100 de milioane de dolari pentru companie.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Câţi bani îi trebuie unei tinere din Botoșani, lunar, ca să se descurce ca studentă la Iaşi? Experienţa Oliviei, de la FEAA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *