Un tânăr din Botoșani, dispărut de două luni. Poliția cere ajutor pentru găsirea lui Cosmin

Un tânăr din Botoșani a dispărut de două luni, iar Poliția Română a cerut, marți, ajutor pentru găsirea lui Cosmin. Botoșăneanul are 31 de ani și se numește Cosmin Petru Hrițcu.

Acesta are domiciliul în localitatea Roșiori din județul Botoșani, iar dispariția acestuia s-a produs pe raza municipiului Deva din județul Hunedoara.

„In data de 4 martie 2024, ora 16:26, Poliția Municipiului Deva a fost sesizata cu privire la faptul ca numitul Hrițcu Cosmin Petru, a plecat în urma cu aproximativ 2-3 luni de la domiciliu pentru a munci pe raza municipiului Deva, împreună cu un prieten, iar de o săptămână nu se mai știe nimic de el”, anunță Poliția Română.

Botoșăneanul are înălțimea de 172 cm, greutate 80 kg, ochii caprui, par drept, scurt, brunet, are pe antebrațul drept un tatuaj in forma de cap de femeie in gura de leu, pe umarul drept unul in forma tribala și o cicatrice pe cotul drept. Nu se cunoaște imbracamintea.

Persoanele care pot oferi informații, sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să anunțe cel mai apropiat echipaj de poliție.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Percheziții la Botoșani într-un dosar cu prejudiciu de 5,8 milioane de lei. Ancheta vizează obținerea ilegală de fonduri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *