Peste 250 de absenți la simularea probei de Limba și Literatura Română a bacalaureatului, la Botoșani

Un număr de 277 de elevi au absentat, luni, la simularea probei de Limba și Literatura Română a bacalaureatului. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean, elevii absenți sunt în marea lor majoritate de la forma de învățământ seral. La simularea de la Bac sunt 3019 elevi înscriși.

Evaluarea lucrărilor se va realiza digitalizat, iar rezultatele vor fi comunicate individual în data de 15 martie 2024 și vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții cu elevii, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral. Notele nu se trec în catalog, însă, prin excepție, la solicitarea scrisă a elevului/a părintelui, acestea pot fi consemnate în catalog.

Rezultatele obținute se vor analiza, la nivelul fiecărei unități de învățământ, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri de intervenție pentru îmbunătățirea rezultatelor la examenul din vară.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Patru etape județene ale olimpiadelor școlare, la Botoșani, la sfârșitul săptămânii trecute. Un elev a luat punctaj maxim la chimie

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *