Un tânăr de 24 de ani, din Botoșani, prins la volan fără permis, dar cu mult tupeu. Ce le-a spus celor care l-au oprit

Un tânăr de 24 de ani, din Botoșani, a fost prins la volan fără permis, dar cu mult tupeu. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut îl anchetează penal pe botoșăneanul care conducea un autoturism înmatriculat în România, fără a avea dreptul de a conduce.

Pe 1 martie a.c., un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuți Prut a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Mitoc, un autoturism înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani

Bărbatul nu a putut prezenta la control un permis de conducere, declarând că nu deține asupra sa documentul. Polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în bazele de date, în urma cărora au constatat că bărbatul nu figurează ca având drept de conducere valabil pe teritoriul României.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Google New Urmareste-ne pe Google News

One thought on “Un tânăr de 24 de ani, din Botoșani, prins la volan fără permis, dar cu mult tupeu. Ce le-a spus celor care l-au oprit

  1. Felicitari politiei de frontiera amai eliminat un individ ce putea face o nenorocire in trafic !
    vai de mama lui de rapanos pacatos! a lu chiriac !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *