Eduard Florescu și-a cerut scuze după ieșirea necontrolată din timpul meciului cu Sepsi. „A venit în urma frustrării pe care am simțit-o”

Eduard Florescu (26 de ani) a fost un car de nervi după ce a fost înlocuit în meciul FC Botoșani – Sepsi, încheiat 1-2. El a fost înlocuit de Bogdan Andone în minutul 76, după ce a făcut un joc modest, ”încununat” cu penalty-ul executat lamentabil și ratat în minutul 63.

După ce a fost schimbat, Eduard Florescu a cedat nervos, foarte probabil din cauza suporterilor care l-au înjurat. Mijlocașul a început să înjure incontrolabil și nici Bogdan Andone nu a reușit să-l calmeze, în ciuda încercărilor, potrivit Digisport. După ce a bătut, nervos, palma cu cei de pe bancă, Eduard Florescu s-a răzbunat pe o bucată de plexiglas de la banca de rezerve, pe care a rupt-o cu pumnul.

În urma ieșirii mai puțin elegante de joi după amiază, din timpul meciului dintre echipa noastră și OSK Sepsi Sfântu Gheorghe, golgheterul Eduard Florescu dorește să își ceară public scuze atât fața de suporteri, cât și față de toți cei care au urmărit partida din fața televizoarelor.

„Doresc să îmi exprim public regretul față de gestul pe care l-am făcut la ieșirea de pe teren. Chiar dacă nimic nu justifică manifestarea mea as vrea doar să explic faptul ca aceasta a venit în urma frustrării pe care am simțit-o atât in momentul ratării penalty-ului, dar și al faptului ca nu am reușit imi ajut echipa mai mult astfel încât să putem obține victoria de care aveam atât de multă nevoie. Totodată îmi asum consecințele gestului meu și îmi iau angajamentul că astfel de ieșiri nu vor mai avea loc din partea mea. Sper din suflet ca începând cu deplasarea de la Cluj să putem face pași concreți în atingerea obiectivului fixat și anume acela de a menține echipa în Superliga și în sezonul următor. Vreau în încheiere să mulțumesc suporterilor și tuturor care ne sunt alături în acest drum greu pe care îl avem de parcurs în actualul an competițional.” a declarat Eduard Florescu.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO & VIDEO Captură uriașă de droguri la Botoșani! Un tânăr avea 10 kilograme de droguri în mașină

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *