FOTO Mărturisire cutremurătoare în cazul băiețelului de patru ani din Botoșani, care a murit înecat într-o groapă cu apă. „Era cu gluga dată în cap, cu haine îmbrăcat, cum s-a zbătut el în apă acolo”

foto: observatornews

Mărturisiri cutremurătoare în cazul băiețelului de patru ani, din județul Botoșani, care a murit înecat într-o groapă cu apă. Tragedia a avut loc în satul Tudor Vladimirescu, din comuna Albeşti. Mama a observat că cel mic a dispărut din casă și l-a anunţat imediat pe bunicul copilului. Acesta l-a găsit după ore întregi de căutări.

Ne-am dus şi l-am căutat în jur de o oră jumate, poate mai bine şi aproape de ora 6 am venit. Ştiam gaura asta aici.”, a mărturisit, pentru Observatornews, bunicul băiatului.

Groapa era la un kilometru distanță de locuința familiei.

„Bunicul copilului l-a găsit aici cu faţa în jos, era cu gluga dată în cap, cu haine îmbrăcat, cum s-a zbătut el în apă acolo”, a mărturisit, pentru sursa citată, o rudă a copilului.

Mai multe echipaje medicale au fost direcționate la fața locului și, în ciuda manevrelor de resuscitare, micuțul, care era în șoc hipotermic, nu a mai putut fi salvat. La fața locului au ajuns și polițiștii care au deschis o anchetă în acest caz.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Wizz Air continuă cursele aeriene de pe Aeroportul Suceava. Vezi spre ce destinații!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *