O tânără de 22 de ani, din Botoșani, a oprit brusc mașina când a văzut o autospecială de poliție. Surpriza pe care au avut-o oamenii legii

O tânără de 22 de ani, din Botoșani, a oprit brusc mașina când a văzut o autospecială de poliție. La data de 28 februarie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au observat în trafic, pe Dj 208 H, în comuna Corni, un autoturism al cărui conducător auto a oprit brusc, în momentul în care a observat autospeciala de poliție, informează printr-un comunicat Inspectoratul de Poliție Județean.

Forțele de ordine au procedat la legitimarea acestuia, stabilindu-i identitatea în persoana unei tinere, de 22 de ani, din aceeași localitate. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că aceasta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autoturismul pe care îl conducea i-a fost încredințat de către un tânăr, pasager în auto.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis și încredințarea unui autoturism unei persoane care nu deține permis de conducere.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Cum a încercat o botoșăneancă să-i păcălească pe polițiști cu un permis fals, după ce a fost oprită pentru control

Un bărbat din Botoșani, cu permisul suspendat, a fost prins conducând cu viteză

Un botoșănean a fost amendat și s-a ales și cu dosar penal după o plimbare cu mașina. La data de 27 februarie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea au oprit pentru control, pe drumul public, din orașul Bucecea, un autoturism condus de un bărbat, de 52 de ani, de cetățenie turcă, care circula cu viteză peste limita legală.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valaore de 600 de lei pentru depășirea limitei legale de viteză, iar pentru faptul că nu avea dreptul de a conduce a fost întocmit dosar penal, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Îngrijorător! Peste 100 de conducători auto au fost depistați circulând cu viteză peste limita legală pe drumurile din Botoșani, în numai o zi

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *