Senatorul Cristian Achiţei cere Ministerului Transporturilor soluţii urgente pentru intersecţia de la Roşiori, unde se produs multe accidente grave

Senatorul Cristian Achiţei cere Ministerului Transporturilor soluţii urgente pentru intersecţia de la Roşiori, unde se produs multe accidente grave. Acesta l-a interpelat, marţi, de la tribuna Parlamentului pe ministrul Sorin Grindeanu pe tema eliminării urgente a riscurilor de accidente pe cel mai periculos tronson de drum național din județ, cel de la Roșiori, pe DN 29 Botoșani – Săveni.

Parlamentarul liberal susţine că „punctele negre de pe drumurile naționale trebuie eliminate”.

„L-am interpelat în această săptămână pentru a patra oară pe ministrul Transporturilor pe tema eliminării urgente a riscurilor de accidente pe cel mai periculos tronson de drum național din județ, cel de la Roșiori, pe DN 29 Botoșani – Săveni. De la tribuna parlamentului i-am atras atenția ministrului că întârzierea intervențiilor care se impun pentru amenajarea acestui tronson de drum echivalează cu expunerea la accidente rutiere grave a participanților la trafic. Răspunsurile oficiale evazive și generale pe care mi le-a transmis până în prezent ministrul nu sunt suficiente! Este nevoie de aplicarea urgentă de măsuri concrete pentru amenajarea segmentului de drum cu risc major pentru siguranța circulației”, a spus Achiţei.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *