Trist! Un fost antrenor din Botoșani s-a stins din viață. În urmă cu câțiva ani a făcut infarct la volanul mașinii sale

Un fost antrenor din Botoșani s-a stins din viață. În urmă cu câțiva ani a făcut infarct la volanul mașinii sale, iar de atunci starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

În septembrie 2022, a suferit un accident vascular cerebral în timp ce se afla la volanul mașinii sale, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și policontuzii.

„Federația Română de Volei anunță cu profundă tristețe trecerea în neființă, la vârsta de 74 de ani, a profesorului Victor Pancu. Mai întâi jucător la CSM Suceava, șef de catedră la Liceul cu Program Sportiv din Suceava, antrenor la CSMU LPS Suceava, președinte al Asociației Județene de Volei Suceava, Victor Pancu a slujit întreaga sa carieră voleiul românesc. Un om plin de viață, un caracter puternic, inima uriașului Victor Pancu a încetat să mai bată azi, 27 februarie 2024”, a anunțat Federația Română de Volei.

Victor Pancu s-a născut în decembrie 1949 la Botoșani. A fost profesor de educație fizică, jucător și antrenor la de volei la CSŞ, CSM și LPS Suceava, dar și președinte al Asociației Județene de Volei Suceava. La echipa de volei a Clubului Sportiv Municipal Suceava Victor Pancu a activat ca jucător și antrenor timp de 48 de ani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Atenție! Miercuri va suna alarma la Botoșani. Anunțul făcut de ISU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *