Cum a rămas un bărbat din Botoşani fără 6.000 de lire sterline. Poliţia a făcut percheziţii în acest caz

Un bărbat din judeţul Botoşani a rămas fără o sumă importantă de bani, respectiv 6.,000 de lire sterline, după ce a fost călcat de hoţi. Este vorba de un bărbat de 35 de ani din comuna Mihai Eminescu, care ar fi fost ţinta hoţilor în noaptea de 24 spre 25 februarie.

Bărbatul a anunţat Poliţia, iar polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la două persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, suspecţii fiind tot din comuna Mihai Eminescu.

„Din cercetări, a reieșit faptul că acestea, în noaptea de 24 spre 25 februarie a.c., ar fi pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate, un bărbat de 35 de ani, din comuna Mihai Eminescu, de unde au sustras peste 6.000 de lire. În urma perchezițiilor efectuate, la locațiile vizate au fost identificate și ridicate mai multe probe care prezintă interes în cauză, precum și o parte din banii reclamați ca fiind sustrași”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Delia Nenişcu.

Persoanele bănuite de comiterea faptelor au fost conduse la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea de măsuri conform procedurilor legale.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *