Ca la noi la nimeni! Cei nouă indivizi care s-au bătut cu sălbăticie pe Primăverii, lăsați în libertate

Cei nouă indivizi care s-au bătut cu sălbăticie pe strada Primăverii din municipiul Botoșani au fost lăsați în libertate, la mai puțin de 24 de ore după ce polițiștii au fost emis ordonanțe de reținere pe numele acestora.

Bărbații din Suceava, cu vârstele cuprinse între 24 și 61 de ani, au primit control judiciar pentru 60 de zile, ei fiind acuzați de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și distrugere.

Deși pericolul social reprezentat de aceștia este foarte ridicat, organele judiciare au decis că este bine să îi lase pe bătăuși în libertate.

Pe 24 februarie a.c., în jurul orei 15:00, în timp ce se aflau pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, între aceștia a avut loc un conflict, în urma căruia au provocat scandal, s-au lovit reciproc și au distrus bunuri care se aflau în zonă. În timpul conflictului persoanele reținute au folosit arme albe, iar opt dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Totodată, unul dintre tinerii implicați în evenimente a fost internat la o unitate spitalicească pentru a fi expertizat, în vederea stabilirii discernământului. Aceștia au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt”.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *