VIDEO Apartament cuprins de flăcări! Cinci pisici și trei câini au murit în incendiu

Un apartament a fost cuprins de flăcări, duminică, pe strada Narciselor din municipiul Suceava. Situat la etajul I, vecinii au văzut că iese fum din apartament și au cerut ajutor.

„Intervin pompierii militari ai Detașamentului Suceava cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2. Echipajul pentru descarcerare acționează pentru deblocarea ușii, urmând pătrunderea binomului de stingere în interiorul apartamentului. Incendiul se manifestă în interiorul apartamentului cu degajări mari de fum. Binomul de stingere împreună cu binomul de căutare salvare au pătruns în interiorul apartamentului și lucrează pentru localizarea și lichidarea incendiului, respectiv pentru căutarea victimelor”, anunțau reprezentanții ISU Suceava.

Incendiul a fost lichidat și s-au ventilat spațiile inundate cu fum din interiorul apartamentului. Nu s-au identificat victime omenești în interiorul apartamentului. Din nefericire, cinci pisici și trei câini, din interiorul apartamentului au decedat în urma intoxicării cu fum. Au fost salvați însă șase porumbei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *