Zeci de posturi de asistenți și infirmieri vor fi scoase la concurs de Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani

36 de posturi de asistenți și infirmieri vor fi scoase la concurs la Spitalul Județean, Este vorba de 20 de posturi de asistenți și 16 de infirmieri, care au fost deblocate prin Memorandum, potrivit managerului Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani, medicul Monica Adăscăliței. În total vor fi 86 de posturi vacante, multe dintre acestea și pentru medici.

”Suntem în faza în care s-au făcut comisiile de concurs. Medicii care se vor angaja la Spitalul județean vor susține concursul la Iași iar pentru personalul mediu medical, auxiliar și Tesa, concursurile vor fi în cadrul spitalului și va fi monitorizat video. Acum se fac comisiile și vor apărea în cel mai scurt timp datele și anunțurile pe site ul spitalului”, a precizat Monica Adăscăliței.

După ce se încheie acest memorandum, reprezentanții spitalului  vor face solicitările necesare să fie scoase la concurs și posturile rămase vacante după 1 ianuarie 2024, prin pensionarea unor medici, demisie sau transfer.

Activitatea Spitalului județean a fost puternic dată peste cap și după scandalul angajărilor pe mită.

”Situația care s-a întâmplat a făcut o degringoladă în activitatea Spitalului Județean. Pas cu pas am reușit să ne revenim și să continuăm această activitate într-un spital cu atât de multe probleme, fiind singurul spital din județul Botoșani care are toate specialitățile necesare iar activitatea trebuie să se desfășoare fără niciun fel de problemă, pentru ca pacienții să nu sufere în niciun fel”, a mai spus medicul Monica Adăscăliței.

Încă un medic părăsește Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani. Despre cine este vorba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *