FOTO! O stradă de periferie din municipiul Botoșani va fi asfaltată

O stradă de periferie din municipiul Botoșani va fi asfaltată. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei. Pe lângă asfalt, vor fi realizate și trotuare.

Asfaltăm un alt tronson din municipiul Botoșani, care necesită reparații capitale.  Am semnat contractul privind reabilitarea și modernizarea străzii Crizantemelor din cartierul Tulbureni. Finanțarea este asigurată prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”. Prin lucrările ce vor fi demarate în scurt timp, vom contribui la creșterea calității infrastructurii rutiere, a confortului și siguranței cetățenilor și la îmbunătățirea mediului înconjurator. Vor avea loc lucrări de amenajare: trotuare și accese proprietăți, sistem de preluare a apelor pluviale, covor asfaltic”, a declarat Cosmin Andrei.

Durata contractului va fi de 10 luni de la data înscrisă pe ordinul de începere a lucrărilor.

One thought on “FOTO! O stradă de periferie din municipiul Botoșani va fi asfaltată

  1. Mai lasati comisioanele. Ati adus constructorii la exasperare. Nu mai stiu de unde sa scoata bani din piatra seaca. Pui materiale mai slabe, mai iei din grosimea straturilor, reduci bitumul si cateodata nu ajunge. Pretentiile sunt prea mari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *