Află despre înlocuirea parbrizelor în Suceava – garanția este inclusă!

Știați că…pentru înlocuirea unui parbriz nu e necesar să rămâneți pe dreapta prea mult timp? Contrar aparențelor, procedura aceasta poate fi una simplificată, fără rabat de la calitatea în execuție. Asta dacă știți pe mâna cui să vă lăsați.

 

La Master Auto Glass veți găsi servicii de înlocuire de parbrize

 

În mod special pe piață locata, pentru suceveni și cei din proximitate, Master Auto Glass prestează servicii de înlocuire de parbrize. Mai mult decât atât, aceeași sursă vă poate fi soluția 2 în 1, în sensul în care de aici puteți comanda și parbrizul necesar ori poate chiar va fi existent pe stoc. Stocul intern presupune un număr impresionant de variante, pentru diverse modele auto, dar și pentru camioane.

 

De ce este mai avantajos să colaborați cu acest prestator de servicii? Pentru că cele două acțiuni sunt interconectate și codependente. Veți avea nevoie, mai întâi de toate, de comanda unui nou parbriz. După care luați în calcul nu doar prețul acestuia, ci și detalii legate de logistică, de timpul de așteptare și mai apoi de primirea comenzii, în condiții speciale – posibil să fiți taxați mai mult pentru faptul că un parbriz este fragil, greu, de dimensiuni mari, așadar necesită manipulare atentă. După care îl veți transporta la sediul service-ului auto pentru montaj. Puteți, în schimb, să simplificați toate aceste etape. Afla despre inlocuire parbrize Suceava la Master Auto Glass!

 

Cât durează toată procedura sau pentru ce durată de timp nu veți putea utiliza mașina?

 

Termenul de execuție, din momentul în care ați ajuns la service și până la finalizarea montajului, este de maxim 4 ore pentru autovehicule mici. Timp în care cei parte din echipa Master Auto Glass își propun să execute impecabil tot montajul. Vor face asta și ca drept dovadă a prestării unor servicii ireproșabile, oferă și garanție.

 

Sunt câteva indicații oferite post intervenție, pentru a nu interfera cu bunele practici privind înlocuirea parbrizului. Prin urmare, va fi contraindicat să ridicați mașina pe elevator, să conduceți cu viteză, să spălați suprafața sau să aplicați presiune pe aceasta.

 

Recenziile foarte bune sunt încurajatoare

 

Pentru cei care încă caută acel prestator de servicii care să se ridice la înălțimea așteptărilor le spunem că la Master Auto Glass vor găsi ce au nevoie. Înlocuirea parbrizului se va desfășura foarte repede, în termeni de calitate și la prețuri excelente – prețuri care diferă în funcție de tipul de mașină și de tipul de parbriz pentru care clientul optează. Pot, la fel de bine, să facă un research mai amănunțit despre acest prestator de servicii, caz în care vor găsi recenzii foarte bune. Cei care au apelat până acum la serviciile acestuia pot confirma faptul că Master Auto Glass este alegerea optimă. Este vorba de profesionalismul cu care este abordat fiecare client, rapiditate și seriozitate, plus consiliere gratuită.

 

Detalii despre cum vă puteți programa la vizita la service, legate de prețuri și nu numai sunt la un click distanță, în pagina oficială.

Contact:

Suceava, Str. Traian Vuia nr. 2 D 720021,

0733 995 631

[email protected]

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *