FOTO Geanina Temciuc, directorul de îngrijiri al Spitalului Județean Botoșani, la aproape două săptămâni de la preluarea funcției: Este un post dificil și l-am preluat și în niște condiții dificile

Geanina Temciuc, directorul de îngrijiri al Spitalului Județean Botoșani, a declarat, miercuri, la aproape două săptămâni de la numire, că postul preluat este unul dificil, însă își dorește să facă ceva pentru spital de pe această poziție. Ea este încrezătoare și speră să nu plece după o lună, așa cum au făcut cele două colege ale sale.

”Este un post dificil și l-am preluat și în niște condiții dificile. Sper să ne adaptăm și să facem ceva. Eu chiar vreau să fac ceva. Cea mai mare problemă este lipsa de personal”, a spus Geanina Temciuc, care înainte de a prelua această funcție a activat ca asistent medical la Unitatea de Primiri Urgențe.

Managerul Spitalului Județean ”Monica Adăscăliței, a declarat că cele două asistente, numite anterior, au plecat pe posturile lor, întrucât sunt mai bine platite.

Doamnele care au fost numite interimar anterior numirii doamnei Geanina Temciuc au renunțat, pentru că veneau de pe secții ale spitalului în care grila de salarizare era mai mare decât cea de director de îngrijiri și funcția este extrem de grea, într-o instituție mare cu 2200 de angajați. Dumneaei (nr. Geanina Temciuc) își dorește să-și continue activitatea alături de noi mai mult de o lună de zile”, a adăugat Monica Adăscăliței.

Geanina Temciuc a fost numită cu delegație în funcția de director de îngrijiri pe 12 februarie, fiind al treilea de la scandalul angajărilor pe bani.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

FOTO Incendiu violent într-o localitate din Botoșani. O clădire din curtea unei biserici a luat foc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *