Sunteți mulțumiți sau nu de activitatea instanțelor de judecată din Botoșani? (Ne)mulțumirile botoșănenilor, prezentate în chestionare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a adoptat „Chestionarul referitor la percepția activității în cadrul instanțelor”, elaborat în cadrul Grupului de lucru privind Strategia de dezvoltare a sistemului judiciar 2022-2025, care reprezintă o modalitate de evaluare a gradului de satisfacție al oamenilor în ceea ce privește activitatea instanțelor de judecată.

Astfel, potrivit reprezentanților Tribunalului Botoșani, botoșănenii sunt invitați să completeze aceste chestionare, care se găsesc în format fizic în locuri special amenajate de pe spațiile publice din cadrul instanțelor din Botoșani, Dorohoi, Săveni și Darabani. La Tribunalul Botoșani, chestionarele pentru completat și o urnă în care vor fi depuse chestionarele completate, vor fi amplasate în spațiul din fața Biroului de Informare și Relații Publice.

De asemenea, chestionarul poate fi completat și online. Acesta poate fi accesat pe portalul instanțelor de judecată (http://portal.just.ro), pe pagina dedicată fiecărei instanțe.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *