VIDEO Senatorul Cristian Achiței, interpelare către ministrul Transportului. „Modernizarea celor 2,5 km de la jumătatea Drumului Național DN 29D Botoșani-Ștefănești este o prioritate!”

Senatorul Cristian Achiței a făcut o interpelare către ministrul Transportului și Infrastructurii pe tema stadiului acestui proiect important pentru botoșăneni. „Modernizarea celor 2,5 km de la jumătatea Drumului Național DN 29D Botoșani-Ștefănești este o prioritate!”, susține Achiței. Parlamentarul PNL solicită urgentarea acestui proiect.

Am constatat că mai există unele voci, adesea răuvoitoare, care consideră că proiectele investiționale importante pentru județul nostru se întâmplă de la sine și că nu este nevoie de sprijinul și de implicarea nimănui pentru ca ele să devină, ca prin minune, realitate. Din nefericire, lucrurile nu stau niciodată așa și întotdeauna este nevoie de impulsionarea perseverentă, continuă a fiecărui proiect în parte pentru ca factorii de decizie guvernamentală (și nu numai) să facă la timp și corect pașii necesari implementării unei investiții. După ce am avut satisfacția de a-mi vedea încununate de succes eforturile depuse pentru modernizarea Drumului Național DN 29D Botoșani-Ștefănești, continui să îmi respect promisiunile făcute botoșănenilor în privința aducerii la același standard de calitate și a segmentului de 2,5 km din zona Dealu Mare. În vederea urgentării demersurilor pentru realizarea acestui proiect i-am adresat astăzi o nouă interpelare ministrului de resort. Am convingerea că, așa cum s-a întâmplat și în trecut, acest demers va contribui la parcurgerea mai rapidă a etapelor proiectului”, precizează Achiței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *