Universitatea Craiova a pus ochii pe un jucător de la FC Botoşani! Pe cine vor să transfere oltenii

Universitatea Craiova a pus ochii pe un jucător de la FC Botoșani după egalul din Moldova, iar oltenii îl pot transfera pentru sezonul următor.

„Alb-albaștrii” au smuls un rezultat de egalitate cu FC Botoșani și au pus ochii pe un titular pentru un posibil transfer din vară. FANATIK a aflat în exclusivitate că Rijad Sadiku le-a atras atenția oficialilor Universității Craiova, iar acesta poate fi unul dintre primele transferuri pentru sezonul următor.

Petev are în continuare probleme în defensivă, deși i-a transferat pe Denil Maldonado, iar Gjoko Zajkov și Juraj Badelj au revenit la Universitatea Craiova. Raul Silva nu și-a regăsit forma după pauza din iarnă, iar tehnicianul bulgar l-a preferat pe Screciu în centrul apărării.

Gruparea din Bănie începe deja să caute soluții pentru apărare pentru sezonul următor din SuperLiga. Unul dintre stoperii celor de la FC Botoșani le-a atras atenția celor de la Universitatea Craiova, care suferă în apărare în acest start din 2024.

Cristi Coste a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA că Universitatea Craiova s-a arătat interesată de Sadiku. Stoperul de 24 de ani poate fi transferat la gruparea din Bănie din vară, deoarece perioada de mercato din SuperLiga s-a terminat în zilele trecute.

„Am o informație dinspre acea zonă că au pus ochii pe un fundaș central. Egalul de la Botoșani s-ar putea să fie cu folos pentru Craiova. A fost un adversar stoper care pare interesant pentru Universitatea Craiova și este vorba de Sadiku.

Sadiku este unul dintre stoperii pe care Craiova îi ia în calcul pentru sezonul următor. Este clar că au probleme la fundașii centrali. Ai patru fundași centrali și tu joci cu Screciu acolo”, a dezvăluit Cristi Coste la FANATIK SUPERLIGA

Încă un botoșănean prins că făcea piraterie auto. Cum l-au sancționat polițiștii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *