O femeie și-a „uitat” copilul la spital, unde venise în vizită la alt copil, internat. Explicația mamei

O femeie de 39 de ani din Galați este anchetată după ce și-a lăsat un copil pe holul spitalului. Venise în vizită la fiica sa de 8 ani, internată. La plecare, a uitat să își ia și băiatul de 9 ani, care o însoțise.

Anca are doi copii, o fetița de 8 ani și un băietel de 9 ani. Fetița este internată de o săptămâna la Spitalul de Copii din Galaţi, iar în weekend a mers să o viziteze împreună cu băiețelul, scrie Digi24.. În timp ce se afla pe holul spitalului, femeia i-a spus copilului că merge la toaletă și nu s-a mai întors. După câteva minute, personalul medical a sesizat că băieţelul era singur.

Anca Stratulat, mamă: „Mi s-a făcut rău deodată și …..Am fost în oraș, doamnă. […]Copilul da, am uitat de el, am uitat de el”.

Tatăl a venit să își ia copilul acasă, în timp ce mama rătăcea pe străzi. Familia are o situație financiară dificilă și în trecut au fost momente în care au dorit să renunțe temporar la copii. S-au răzgândit după ce asistenții de la Protecția Copilului le-au cerut părinților să renunțe definitiv la copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *