Botoșăneanul rămas orb în urma unui accident rutier are în continuare nevoie de ajutor. Alin nu și-a văzut copilul de cinci ani, nu știe cum arată, cum scrie, cum desenează

Botoșăneanul rămas orb în urma unui accident rutier are în continuare nevoie de ajutor. Alin nu și-a văzut copilul de cinci ani, nu știe cum arată, cum scrie, cum desenează.

„E un bărbat tânăr, cu mult bun simț, cu vise, speranțe… ca noi toți. Singura diferența dintre noi și el este că nu și-a văzut copilul de 5 ani….nu știe cum arată, nu știe cum scrie, nu știe cum desenează. Daca este o speranță în Turcia merită să încerce. Nu contează suma….puțin cu puțin se face mult”, este apelul făcut de o cunoștință a acestuia.

După o operație în spitalul din Iași, a căutat opinii medicale suplimentare în Elveția și Germania. S-au identificat cheaguri de sânge mari. Ulterior, s-a consultat cu un medic în București și a trecut printr-o altă intervenție chirurgicală. După nenumărate controale, s-a decis să consulte un specialist în Turcia pentru a obține o a doua opinie.

In Turcia, s-a stabilit că Alin necesită două intervenții urgente: implantarea unei proteze de silicon și un transplant de celule pentru a-și îmbunătăți vederea la ochiul drept. Cu toate acestea, costurile acestor operații sunt semnificative, însumând 13.500 de euro.

Familia se confruntă cu o presiune financiară imediată, având nevoie de sprijin pentru a acoperi aceste cheltuieli. Astfel încât rudele se văd nevoite să ceară ajutor. Orice contribuție este valoroasă și poate face o diferență în eforturile lor de a-i oferi lui Alin șansa de a-și îmbunătăți starea de sănătate și de a recupera măcar parțial vederea.

Fiind nevoie de intervenție în martie, se face un apel către toți cei care vor să ajute la redarea vederii lui Alin. Donații de pot face în lei, în contul de mai jos, deschis pe numele: Anghelache Paula-Petronela: RO22 BRDE 070S V191 3486 0700.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Nenorocire! Un bărbat din Botoșani a rămas orb în urma unui accident rutier. Alin are nevoie de ajutor pentru a merge la operație în străinătate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *