Două direcții din subordinea Primăriei Botoșani angajează. Ce posturi au scos la concurs!

Două direcții din subordinea Primăriei Botoșani angajează. Astfel, Direcţia pentru Sport și Agrement Botoşani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unui post contractual de muncitor necalificat în cadrul Serviciului Administrare PRATS Cornișa. Se cer studii medii sau generale, fără vechi,e

Calendarul de desfășurare a concursului:  4 martie: termen limită depunere dosare de înscriere, 12. martie: proba practică va avea loc la sediul din str. N.Sofian, nr.1 și 14 martie interviu.

Direcția Servicii Publice – Botoșani organizează ȋn data de 11 martie concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de Inspector de specialitate, la Biroul Administrare Terenuri de Joacă din cadrul Serviciului Intervenții Edilitare.

Dosarele de înscriere la concurs se depun până pe 4 martie la sediul Direcției Servicii Publice – Botoșani situat pe Pietonalul Transilvaniei nr.2 (Piața centrală – Hala de carne la etaj) – Compartiment Resurse Umane iar interviul are loc pe 14 martie.

Se cer: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științelor tehnice; vechime în muncă și în specialitatea studiilor cerute – minim 3 ani și 6 luni; certificat/document privind cunoștințe de operare PC; cunoștințe programe tehnice, constituie avantaj; permis de conducere categoria B, constituie avantaj.

Un botoșănean cu mandat de arestare, capturat de polițiști. A fost băgat direct la închisoare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *