Fantezie plătită scump! Atras de pozele nud ale unei tinere, un bărbat a rămas fără toți banii din cont

Un bihorean care a vrut să-şi satisfacă fanteziile erotice cu fotografiile unei hunedorence care și-a deschis cont pe o platformă cu poze erotice, sub numele de Valentina, a plătit scump pentru aventura sa online. Fata i-a cerut 700 lei ca să-i trimită poze nud, el a fost de acord, dar n-a ştiut cum. Aşa că a mers pe mâna tipei, care s-a oferit să-l ajute, cerându-i fotografii cu cartea de identitate, cu cardul, iar apoi şi parola.

Doar că, odată ce a căpătat acces la contul „fanului”, femeia nu s-a limitat la suma cerută, ci şi-a transferat în propriul cont toţi banii găsiţi în cel al bihoreanului, adică 11.000 lei, menţionând cu tupeu în aplicaţie că este „cadou”, scrie ebihoreanul.ro.

În final, l-a şi blocat pe naivul client, fără să-i mai trimită, evident, nicio poză. Păcălitul a reclamat golirea contului bancar, inițial fără să spună cum s-a întâmplat, abia după ce anchetatorii au descâlcit povestea recunoscând că i-a fost „jenă”. Ba chiar a precizat că nu are nicio pretenţie faţă de tânără, nici măcar nu vrea să i se recupereze banii şi să-l cheme cineva la proces, căci îşi asumă prostia făcută şi vrea doar să uite de ea.

Totuși, după cum i-au explicat procurorii lui Bihorel, în cazul operaţiunilor financiare frauduloase, nu e prevăzută posibilitatea ca victimele să-şi retragă plângerea, prin urmare omul rămâne parte vătămată și instanţa îl poate cita pentru audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *