Bogdan Andone, anunț de ultimă oră despre lotul FC Botoșani. De ce mai are nevoie echipa

Antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone, a declarat că în acest moment lotul de jucători este unul echilibrat și că acesta va rămâne 99,9% pentru această parte de final de sezon.

Andone a spus că va mai fi achiziționat doar un portar pentru FC Botoșani.

Echipa e în creștere, jucătorii care au venit au adus un plus de valoare, de mentalitate. Absolut toți jucătorii care au venit, că joacă mai puțin, că nu sunt încă la nivelul fizic sau încă nu s-au adaptat, acomodat sau joacă mai mult, absolut toți au adus un plus din toate punctele de vedere echipei. În acest moment cred că avem un lot echilibrat. Mai rămâne să găsim portar, să ajungă un portar ca să avem și acolo soluții mai multe, în funcție de jocuri. Cred că în momentul de față am terminat cu achizițiile, cam asta va fi lotul 99,9% pentru această parte de final de sezon. Cred că avem un lot echilibrat, și valoric, și numeric, și cred cu tărie în continuare că meci de meci trebuie să strângem puncte și la final să ne bucurăm de încă un sezon în liga I”, a declarat Bogdan Andone.

Inspectoratul Școlar Botoșani a publicat lista cu profesorii pensionari care vor fi menținuți la catedră în anul școlar viitor. Cine sunt aceștia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *