FOTO Necaz pentru o familie din Botoșani. Casa i-a fost distrusă de un incendiu. „Este datoria noastră să fim alături de cei aflați în nevoie”

Necaz pentru o familie din județul Botoșani, a cărei casă a fost distrusă de un incendiu. Nenorocirea a avut loc luni, 12 februarie, când casa familiei Doboș Vasile și Covaliu Silvia, din Oroftiana, care era aproape finalizată, a fost mistuită de un incendiu devastator. Din fericire, aceștia au scăpat nevătămați și au salvat o parte din lucrurile aflate în locuință. Din păcate, casa este distrusa aproape în totalitate, iar costurile pentru renovare sunt estimate la 50000 RON.

„Din păcate starea financiară a familiei este una foarte modestă. Este de datoria noastră să fim alături de cei aflați în nevoie. Așadar, bisericuța noastră organizeaza o colectă pentru a veni în sprijinul familiei aflate în necaz și pentru ca aceștia să poată începe reconstrucția casei”, este apelul făcut de reprezentanții Parohiei Oroftiana de Sus „Adormirea Maicii Domnului”.

Donațiile se pot aduce la biserică sau se pot vira în conturile de mai jos, cu mențiunea „Ajutor incendiu”:

Titular: Ciurdea Mihai AlexandruRO13BTRLRONCRT0126533401
Titular: Parohia Adormirea Maicii Domnului RO37BTRLRONCRT0680165901

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *