Bogdan Andone, înaintea meciului cu Universitatea Craiova: Va fi un joc în care ambele echipe vor da totul pentru trei puncte. Fac apel la suporteri să vină să fie alături de echipă și să susțină echipa

Antrenorul FC Botoșani, Bogdan Andone, a declarat, vineri, înaintea meciului cu Universitatea Craiova, că își dorește ca echipa să câștige cele trei puncte, având în vedere că partida va avea loc pe teren propriu.

Acesta a spus că lotul pe care îl are în acest moment este în creștere și că jucătorii care au venit au adus un plus de valoare și de mentalitate.

”Din nou, un meci extrem de important, un meci în care avem nevoie de puncte. Craiova, si spun asta, sunt și ei într-o situație destul de delicată, pentru că au pierdut destul de multe puncte în acest moment, deci cu siguranță vor aborda și ei meciul la victorie. Va fi un joc încins, un joc în care ambele echipe vor da totul pentru trei puncte care sunt în momentul acesta extrem de importante pentru ambele cluburi. (,,,) Cu siguranță vor fi fracturi de joc în care probabil vor avea posesia ei, vor fi momente în care vom forța noi și vom avea noi poate mai mult posesia, dar, cu siguranță, cred că- va fi un meci încins, un meci intens din punctul acesta de vedere și până la urmă noi trebuie să găsim calea de a câștiga cele trei puncte, pentru că avem mare nevoie, mai ales jucând acasă”, a spus Bogdan Andone.

Antrenorul FC Botoșani a făcut un apel și la suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion și să susțină echipa.

”Fac un apel la suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion. Le simțim prezența la fiecare meci. Ei ne-au ajutat, foarte, foarte mult în cele două jocuri pe care le-am avut pe teren propriu să reușim să câștigăm, așa că fac apel să vină să fie alături de echipă și să susțină echipa până la capăt”, a adăugat Andone.

Inspectoratul Școlar Botoșani a publicat lista cu profesorii pensionari care vor fi menținuți la catedră în anul școlar viitor. Cine sunt aceștia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *