Părinții și elevii din Botoșani, consultați cu privire la vacanța mobilă din anul școlar 2024-2025

Având în vedere că vacanța este o oportunitate excelentă de dezvoltare personală, un timp investit în deconectare și recuperare, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean își doresc să stabilească împreună cu elevii, părinții acestora și cadrele didactice perioada cea mai adecvată pentru vacanța din luna februarie a anului școlar 2024-2025,.

În acest sens, am transmis o adresă unităților de învățământ din județul Botoșani, prin care solicită tuturor directorilor să desfășoare consultări cu beneficiarii primari ai educației/ cu părinții/ reprezentanții legali ai acestora și cu cadrele didactice în ceea ce privește stabilirea perioadei de vacanță din luna februarie a anului școlar viitor”, a declarat Bogdan Suruciuc, inspector general al Inspectoratului Școlar Județean.

Solicitarea are la bază Ordinul Ministrului Educației nr. 3694/2024 privind structura anului școlar 2024-2025, iar intervalele de vacanță care pot fi alese sunt: 10-14.02.2025, 17-21.02.2025 sau 24-28.02.2025.

Perioada de vacanță agreată de fiecare unitate de învățământ va fi comunicată până la sfârșitul lunii februarie, urmând ca decizia finală să fie luată în Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Botoșani.

Inspectoratul Școlar Botoșani a publicat lista cu profesorii pensionari care vor fi menținuți la catedră în anul școlar viitor. Cine sunt aceștia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *