FOTO O importantă școală din Bucecea va fi reabilitată. Vezi cum va arăta!

O importantă școală din orașul Bucecea urmează să fie reabilitată, modernizată și dotată printr-un proiect realizat prin Compania Națională de Investiții, a anunțat primarul Angel Gheorghiu. Întreaga documentație pentru reabilitarea, modernizarea și dotarea Școlii Generale nr. 1 Bucecea, a fost depusă la Compania Națională de Investiții în vederea scoaterii la licitație, dupa ce s-au obtinut toate avizele.

Edilul susține că instituția va fi una modernă și sigură, adaptată cerințelor educației și a dezvoltării durabile.

Școala va beneficia și de  energie electrică „verde” obținută din surse proprii, printr-un sistem de panouri fotovoltaice.

Administrația locală din Bucecea pune accent pe importanța investițiilor în infrastructura educațională pentru a oferi condiții la standarde europene elevilor și profesorilor, contribuind astfel la dezvoltarea armonioasă a tinerelor generații. Această școală face parte din amintirile familiilor noastre, multe generații și-au petrecut aici anii de școlarizare, printre care și eu, tatăl meu, bunicul meu. Investim în educație pentru viitorul copiilor nostri!”, a spus primarul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *