Tragedie! Un bărbat a fost ucis de o mașină și abandonat în mijlocul străzii

O tragedie a avut loc marți seară, pe un drum județean din localitatea suceveană Boura. Un bărbat a fost ucis de o mașină și abandonat în mijlocul străzii.

Mihai A., de 39 ani, din comuna Forăști, conducea autoutilitara Mercedes Sprinter din direcția Forăști către Dolhești, iar în zona intersecției cu strada Livezilor, l-a acroșat pe Gheorghe B., de 42 ani, care se afla în calitate de pieton pe partea carosabilă, în urma accidentului rutier rezultând decesul acestuia.

După producerea accidentului rutier, șoferul a părăsit locul faptei deplasându-se la domiciliul său situat la o distanță de circa 500m față de locul accidentului și a revenit la locul faptei cu autoturismul VW, condus de către soția sa.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat și i s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul Fălticeni. Oamenii legii fac cercetări pentru „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *