Și-a pus vecinii în cap! Un botoșănean de 33 de ani a fost amendat după ce și-a supărat vecinii

foto: Guliver/Getty Images

Un botoșănean de 33 de ani a fost amendat după ce și-a supărat vecinii. Bărbatul a dat muzica la volum maxim în locuința sa, iar acest lucru i-a deranjat pe vecinii săi, așa că aceștia i-au făcut plângere la Poliția Locală.

Astfel, în data de 09 februarie 2024, în jurul orelor 22:30, ca urmare a unei sesizări telefonice, polițiștii locali s-au deplasat pe str. Mihail Kogălniceanu nr. 14, fiind sesizate fapte de tulburare a liniștii publice.

„La fața locului s-a constatat că cele sesizate se confirmă, numitul R.G. în vârstă de 33 de ani, asculta muzică la un volum ridicat, auzindu-se și zgomote de natură a tulbura liniștea locatarilor, chiar mai mult, acesta s-a arătat deranjat de intervenția polițiștilor locali. Motivat de cele constatate a fost sancționat cu amendă în cuantum de 500 lei conform Legii nr. 61/1991”, precizează Poliția Locală.

Polițiștii locali au aplicat, în ultima perioadă, 47 sancțiuni contravenționale, în cuantum total de 11750 lei, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, dar și ale unor prevederi aprobate la nivelul municipiului Botoșani.
Pentru fapte de tulburare a liniștii publice, consum de băuturi alcoolice pe domeniul public, apelarea la mila publicului, polițiștii locali au aplicat un număr de 27 sancțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *