Un botoșănean și-a ridicat vecinii în cap de două ori în aceeași seară. Nici atitudinea sa în fața polițiștilor nu l-a ajutat

Un botoșănean și-a ridicat vecinii în cap pentru că a dat muzica la maxim în apartamentul său de pe strada Primăverii. Bărbatul, care sâmbătă, în jurul orei 19.30, asculta muzică la intensitate mare, s-a trezit cu Poliția Locală la ușă.

Când aceștia i-au cerut să se legitimeze, acesta a avut o atitudine care nu l-a ajutat deloc, ci dimpotrivă! S-a ales cu o amendă de toată frumusețea: 1500 lei. Culmea însă, acesta a dat din nou volumul la maxim, iar vecinii au chemat încă o dată Poliția Locală.

„La adresa indicată, s-a constatat că dintr-un apartament se auzea muzică, la solicitarea polițiștilor locali, proprietarul apartamentului a refuzat să dea relații în vederea stabilirii identității sale. Pentru faptele săvârșite tulburarea liniștii publice și refuzul de a se legitima, numitul V.C. a fost sancționat cu amendă în cuantum de 1500 lei. În jurul orelor 20:35, locatarii au revenit sesizând aceeși faptă de tulburare a liniștii publice, polițiștii locali s-au deplasat din nou la adresa indicată, dispunând din nou sancționarea conform Legii nr. 61/1991”, precizează Poliția Locală.

O femeie a ieșit la plimbare complet dezbrăcată, într-un parc din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *