Doi botoșăneni, prinși la volan cu alcoolemii uriașe. Unul din ei are 72 ani

Doi conducători auto depistați în trafic cu alcoolemii uriașe. La data de 12 februarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul național DN 29 D, în comuna Gorbănești, un autoturism condus de un bărbat, de 51 de ani, din municipiul Botoșani.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea indicată fiind de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au identificat,  pe strada Primăverii, din municipiul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat, de 72 de ani, din din aceeași localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, valoarea rezultată a fost de 1,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, transmite IPJ Botoșani.

Botoșănean scos din casă cu poliția. Și-a agresat iubita

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *