Trei sportive din Botoșani vor reprezenta România la Campionatele Europene de Seniori

Trei sportive din Botoșani vor reprezenta România la Campionatele Europene de Seniori- competitie de calificare olimpica pentru Paris 2024, de la Sofia Bul. Nu mai puțin de 13 halterofili (8 fete si 5 baieti) vor reprezenta țara noastră in cea mai importanta competitie continentala si penultima de calificare pentru Jocurile Olimpice de anul acesta. Printre aceștia se numără botoșănencele Ioana Miron, la categoria 45 kg, Andreea Cotruță, la categoria 59 kg și Loredana Toma, la categoria 71 kg.

Din lot mai fac parte: Bianca Dumitrescu, cat. 45, Adriana Pana, cat. 49, Cambei Mihaela Valentina Cat.49, Luca Marian Cristian Cat.55, Moroșan Marinela Cat. 59, Iancu Valentin Ionadi Cat. 61, Donose Tiberiu Ionut Cat. 73, Alexe Alexandra Cat. 87, Popa Claudiu Sergiu Cat. 96, Ioniță Paul Cat. 109.

Sportivii sunt insotiti la aceasta actiune, în perioada 12- 20 februarie, de antrenorii Lotului National si Olimpic de Seniori Adrian Ionescu, Valeriu Calancea si de cei de la Lotul National si Olimpic de Tineret Ionut Onel si Eduard Simineanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *