Caz fără precedent la Botoșani! Doi elevi au întreținut relații sexuale în incinta școlii. Fata este doar în clasa a VII-a

Caz fără precedent înregistrat la Botoșani! Doi elevi au întreținut relații sexuale în incinta școlii la care învățau. Mai grav este că fata este doar în clasa a VII-a.

Cazul s-a înregistrat la Liceul Tehnologic Bucecea, în urmă cu câteva luni, însă nu a fost mediatizat. Atunci, un elev din clasa a IX-a s-a închis într-o sală de curs cu o fetiță de clasa a VII-a și au întreținut relații sexuale. Colegii copiilor au sesizat conducerea școlii, care, la rândul său, a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean.

În urma unei anchete administrative, conducerea liceului din Bucecea a dispus sancționarea elevului de clasa a IX-a, care, între timp, a abandonat și școala. La rândul său, Poliția a deschis o anchetă penală în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de act sexual între minori.

Zeci de infracțiuni în școlile din Botoșani

Zeci de cazuri de violență în rândul elevilor au avut loc în județul Botoșani, în cursul anului trecut. Cu toate acestea, din fericire, numărul infracțiunilor de acest gen este în scădere, potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani.

Ioan Aniței, inspector șef adjunct al IJP Botoșani, a anunțat, vineri, în cadrul unei ședințe la Instituția Prefectului, că s-au înregistrat un număr de 36 de infracțiuni. Dintre acestea, două agresiuni sexuale, cinci porturi ilegale de obiecte periculoase, două distrugeri, o violare a sediului profesional, o purtare abuzivă și un act sexual cu un minor.

„Am scăzut față de perioada similară a anului trecut și în special am scăzut în zona infracțiunilor cu violență. […]. Marea majoritate se încheie cu soluții de clasare, nu se ajunge la trimitere în judecată”, spune Aniței.

Potrivit acestuia, „cele mai multe cazuri s-au produs pe fondul unor conflicte spontane, lipsind rezoluția infracțională sau sunt rezultatul unor activități de joacă, în timpul pauzelor, care favorizează producerea de accidente”.

Tot anul trecut, au avut loc 15 furturi în mediul urban și 21 în mediul rural, în care au fost implicați elevi.

Elevii din județul Botoșani vor intra, săptămâna viitoare, în vacanță

Elevii din județul Botoșani vor intra, săptămâna viitoare, în vacanța mobilă. Inspectoratul Școlar Județean Botoșani a decis ca vacanța de schi să aibă loc în perioada 19 – 25 februarie 2024.

Sunt 26 de judete care au ales această perioadă pentru vacanța de o săptămână din februarie.

Următoarea vacanță a elevilor va fi cea de primăvară, respectiv de Paște.

Vacanța: 27 aprilie 2024 – 7 mai 2024
Cursuri: 8 mai 2024 – 21 iunie 2024
Vacanța: 22 iunie 2024 -8 septembrie 2024.

 

2 thoughts on “Caz fără precedent la Botoșani! Doi elevi au întreținut relații sexuale în incinta școlii. Fata este doar în clasa a VII-a

  1. eu cred ca daca li se arta laora cum se face sex ei nu mai incercau ! asa ca din curiozitate au incercat si au reusit fata trebuie sa nasca un elev !

  2. Depravarea în licee atinge cote alarmante . Sub pretextul că sunt minori elevii își fac de cap . Pe la barurile din jurul liceelor mișună tot felul de indivizi certați cu legea și bunele moravuri . Aici vezi fetițe îmbrăcate provocator cu sticla de băutură alcoolică și țigara afișate ostentativ . Ar trebui ca organele de ordine să destrame acele grupuri de nesimțiți !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *