FOTO Un tânăr din Botoșani va reprezenta România la Campionatul Balcanic din Antalya. „Este un sportiv muncitor, devotat și disciplinat”

Un tânăr de 18 ani, din județul Botoșani, va reprezenta România la Campionatul Balcanic din Antalya, care va avea loc pe 9 martie. Constantin Daicu, din comuna Tudora, care practică atletismul de performanță de șapte ani, a reușit să obțină medalia de aur la Campionatul Național U 20, la proba de 10 km marș, care a avut loc sâmbătă. Campionatul Național de Marș Iarnă s-a desfășurat pe Arena Națională din București.

Este pentru al treilea an consecutiv în care botoșăneanul legitimat la CS Botoșani reușește să se clasifice la Campionatul Balcanic și speră ca în acest an să se întoarcă acasă cu o medalie.

„Este un sportiv muncitor, devotat, ambițios! Tot ceea  ce își propune reușește pentru că este un sportiv foarte disciplinat”, ne-a mărturisit antrenoarea acestuia, Alina Zaharie.

Din păcate, deși Botoșaniul are atleți buni, care reușesc să facă performanță, sunt puțini cei care îi sprijină. Cu greu se găsesc sponsorizări, iar în curând, o dată cu începerea lucrărilor de modernizare la stadion, probabil tinerii nu vor avea niciun alt loc în care să se poată antrena.

Educătoarea din Botoșani, care vrea ca picii ei să devină oameni fericiți. „Ei au nevoie de iubire. La vârsta la care sunt ei, noi avem cea mai mare putere de a-i forma, de a le crea un caracter corect”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *